Kantoorverantwoordelijke - Gent

  • jobFIXers
  • Gent, België

Kantoorverantwoordelijke - Gent

Functieomschrijving

De job van je leven? Zoek niet langer! White & Moore zoekt een voltijdse sprankelende Account Manager die bruist van de energie en die mee wil bouwen aan ons ambitieus project!

De verantwoordelijkheid van een eigen White & Moore kantoor? Die grijp jij met beide handen als Junior Account Manager. Het is joúw kantoor, en het jouwe alleen. Niemand anders heeft er zoveel in te zeggen en weet er zoveel over als jijzelf. Je runt het dan ook alsof je er effectief zelf je centen hebt ingestoken. 

 

Dit alles doe je binnen een dynamische werkomgeving die alle andere werkplekken in het niets doen verdwijnen. Een levensdoel dat nu meer dan ooit binnen handbereik ligt.

Jij evolueert van een goed salespersoon naar een topmanager met sales skills en diepgaande menselijke inzichten. Weet je iets nog niet? We trainen, motiveren, stimuleren en coachen je tot die ruwe diamant van jou een geslepen prachtexemplaar wordt waar zelfs onze eigenste CEO jaloers op wordt.

 

Wij garanderen een levensvormende en intense opleiding zowel in sales, people management, sociale wetgeving, etc. en dat alles binnen een voortdurende context van ondernemerschap. Wij bieden je een werkplek die de huidige normen overtreft, een job waarvoor je niet eens ver hoeft te rijden. Doorgroeimogelijkheden zijn er voor zij die de ambitie hebben om het ooit van onze CEO over te nemen.

 

Salaris, bonussysteem, incentives, laptop, gsm en firmawagen zijn uiteraard aanwezig, maar bovendien – en veel belangrijker – is een ongelofelijke enthousiaste werksfeer met tonnen vol camaraderie en fun. Play hard, and work even harder.

Functievereisten

Hunter met commercieel bloed.

Sterke communicator.

Hands-on en flexibel.

Ambitieuze durfal met een can do mentaliteit.